top

Byggerådgivning skoler

Zethner Byggerådgivning har gjort det til sit speciale at hjælpe skoler til lykkelige byggeprojekter. Vi kan håndtere det samlede projekt fra A til Z, og fordelene for dig er indlysende:

Ét kontaktpunkt giver dig mulighed for at lægge styring af byggeprojektet ét sted, og dermed er du sikret mod det hyppigste af alle problemer i forbindelse med byggeri:

Kontakt mail  Tlf. 51281502

Tiden og økonomien løber af sporet, fordi ansvaret ligger fordelt hos for mange involverede — personer, som du sandsynligvis hverken har erfaring i eller tid til at styre og lede.

Når beslutningen skal træffes.

Involvér din byggerådgiver fra projektets start, så denne kan deltage i alle de indledende møder, der skal til for at definere et projekt. Typisk vil bestyrelsesmøderne være det forum, hvor de store beslutninger bliver taget, og hvor alle implikationer skal diskuteres og håndteres. Der er mange, som har en holdning, og i det hav af input og ideer skal du navigere. Her er det en stor fordel tidligt at kunne drøfte realiteter, muligheder og begrænsninger, og det kræver, at en fagmand er til stede.

Zethner Byggerådgivning er specialist i skoleprojekter
Skoler har helt særlige behov, når de skal udvide eller renovere:

De nye bygninger skal forbedre dagligdagen for børn og voksne — vi har erfaring i at tænke i løsninger, der giver både en bedre infrastruktur og optimal udnyttelse af de pædagogiske og undervisningsmæssige muligheder.

Dagligdagen skal fungere, mens der bygges — og når der færdes børn i nærheden af fremmede håndværkere og store maskiner, er det afgørende, at sikkerheden er i højsædet. Vores netværk inkluderer fagfolk, der har respekt for at overholde sikkerheden og som vil gøre byggeprocessen til en god oplevelse for skolen.

Ring på 51 28 15 05 eller brug vores (Kontakt os eller Book et møde) for et uforpligtende møde om byggerådgivning - byggestyring.

Testimonials