top

Byggerådgivning private

Ved renovering eller opførelse af nyt hus, om- og tilbygninger er der mange faldgrubber. Brugen af professionelle rådgivere kan som oftest betale sig både kvalitetsmæssigt og økonomisk.

Ved samarbejde med vores virksomhed sikrer vi Dem et projektforløb med professionel styring. Vi har et stort netværk af små og store håndværksfirmaer som gør, at Deres byggeri bliver udført af dygtige loyale håndværkere.

Kontakt mail  Tlf. 51281502

Et projekt opstartes sædvanligvis ved et indledende møde, hvor byggeopgaven præciseres og overordnet ide fastlægges.
F.eks. skal det sikres, at drømmehuset kan opføres på den grund du ønsker at købe. Måske er der forhold i lokalplanen eller måske servitutter der kan gå imod de ønsker og tanker I har med Jeres nye bolig.

Jeres ideer og ønsker sammen med vores byggetekniske indsigt gør at flere bolde kommer i luften i relation til designmuligheder og hvad der er teknisk muligt.

Vi hjælper med hvad der skal til for at få et projekt i gang - og afsluttet. Når byggetilladelsen skal i hus sørger vi for alt det nødvendige såsom tegninger, energirammeberegning og statiske beregninger. Hvis der er ting udenfor vort eget speciale søger vi hjælp ved eksterne samarbejdspartnere herunder også geoteknikere, landinspektører m.v. når der er brug for dette.

Ring på 51 28 15 05 eller brug vores (Kontakt os eller Book et møde) for et uforpligtende møde om byggerådgivning - byggestyring.

.

Testimonials